Blog

De inhoud van deze paragraaf wordt automatisch gegenereeerd.
zaterdag 2 december 2017
Proteine reep meenemen naar sauna
Tags: proteine repen, proteine shakes, sauna, proteine reep
De sauna en proteine reep meenemen.

Ga je regelmatig naar de sauna?  Heb je tijdens of na je saunabezoek behoefte aan proteine??  Heb je zin in iets hartigs maar wil je niet te zwaar eten en te veel vet binnenkrijgen na je saunabezoek? Neem een proteine reep mee!  Hartig, vol goede eiwitten, mineralen en vitaminen.

Proteine repen, niet alleen voor sporters.

Veel mensen denken dat proteine repen alleen gebruikt worden door sporters en mensen die willen afvallen maar niets is minder waar.  Een proteine reep is ideaal als tussendoortje, als je zin hebt in een snack maar op zoek bent naar een gezond alternatief of als de de sauna bezocht hebt.  Je verliest tijdens een sauna bezoek niet alleen veel vocht. Extra vitaminen en mineralen zijn na een sauna bezoek ook welkom.

Proteine shakes beogen zelfde effect.

Je kunt na een sauna bezoek ook kiezen voor een proteine shake.
Proteine shakes beoegen hetzelde effect. Het binnnenkrijgen van hoogwaardige proteine, mineralen en vitaminen.  De huidige generatie proteine shakes is zo uitgebalanceerd en van dermate hoge kwaliteit dat het ook maaltijdvervangers kunnen zijn. Er zijn ook vegans shakes. Puur plantaardig en van top kwaliteit.

Hier kan je de beste proteine shakes kopen.
Geplaatst door: Webmaster op 07:31
Geen reacties
donderdag 5 oktober 2017
massage in Leiden
Tags: holistische massage, ontspanningsmassage, massage Leiden
Massage in Leiden

Wie in Leiden woont en van sauna en masages houdt, heeft geluk.
Sinds kort is het mogelijk om een holistische massage in Leiden te krijgen. Deze vitaliserende massages worden gegeven door Jan de Groot, holistisch masseur en helemaal thuis in Rebalacing massage.

Deze massage is vitaliserend.

Deze ontspanningsmassages die voor nieuwe energie en verdieping zorgen, zijn vitaliserend.  Deze massages in Leiden worden met aandacht gegeven, de masseur neemt alle tijd voor je en heeft aan zijn massages verschillende technieken toegevoegd die ook heel goed tegen stress en onrust helpen. Een goede massage zorgt voor vitaliteit, rust in lichaam en geest en ontspant.

Waar worden de massages in Leiden gegeven?

Jan geeft deze massages in een professionele massageruimte bij hem thuis, in het centrum van Leiden. Als je een afspraak met hem hebt gemaakt voor een massage- en ontspanningsbehandeling, kun je je auto gratis parkeren. Deze praktijkruimte in Leiden is echter ook goed met openbaar vervoer te bereiken en als je in Leiden woont, met de fiets.

Hier vind je alle informatie over de massagebehandeling in Leiden

Wat kost een dergelijke massage?

Een uitgebreide massage duurt 75 minuten en kost slechts 45 euro. Dat is een bijzonder aantrekkelijke prijs voor een holistische massage met aandacht.

Afspraak maken.

Als je wilt genieten van deze heerlijke ontspanningsmassage hoef je alleen maar een afspraak te maken.
Hier kan je een afspraak maken.
Geplaatst door: Webmaster op 08:21
Geen reacties
zaterdag 3 juni 2017
Amandelolie na saunabezoek
Tags: massageolie, saunabezoek, amandelolie
Wie regelmatig de sauna bezoekt, ondekt dat de huid uit kan drogen en minder soepel blijft.
Door je in te smeren met amandelolie voor en na het sauna bezoek, voorkom je dat de huid uitdroogt en soepel blijft.  Dat geldt ook als je onder de hoogtezon hebt gelegen, basis amandelolie met vitamine E houdt je huid soepel en jeugdig. Overigens is amandelolie ook zeer geschik voor babyhuidjes en massage olie.

Het grootste aanbod amandelolie voor het lichaam en amandel massageolie vind je op de website amandel-olie.nl.  Daar vind je niet alleen de goedkopere basis amandel oliesoorten maar ook de biologische amandelolie, goed voor bijvoorbeeld het nog lekkerder maken van een gemengde salade of rijstschotel.
Amandelolie bevat net als veel andere koudgeperste olieën veel goede vetten en is koudgeperst het lekkerst en gezondst. Amandelolie bevat ook nog eens vitamine E.

Koop nu je amandelolie met een flinke korting en vergelijk de diverse merken.
Zorg dat je altijd amandelbasis olie in huis hebt dan heb je ook bij een last minute saunabezoek een heerlijke olie.
Geplaatst door: Webmaster op 14:46
Geen reacties
vrijdag 26 mei 2017
proteineshakes en afslanken
Tags: afvallen met shakes, proteineshakes
Voor diegenen die mede maar de sauna gaan om af te slanken, hebben we goed nieuws. Er bestaan tegenwoordig ook lekkere en gezonde proteineshakes waarmee je, in combinatie met een bewegingsprogramma, snel een aantal kilo's af kunt vallen en af zult slanken.

Afvallen met shakes,  in dit geval met proteineshakes, is de manier anno 2017 on gezond af te vallen en een goed alternatief voor het traditionele eiwitdieet.

Het proteinedieet op plantaardige basis, bijvoorbeeld op basis van zeewier, is aan een enorme opmars bezig, zo is veganisme en een plantaardige levensstijl al bij veel jongeren ingeburgerd.
Kijk nu op de website proteineshake.nl naar de lekkerste en gezondste proteineshakes.
Geplaatst door: Webmaster op 16:41
Geen reacties
woensdag 19 april 2017
Sauna bezoek goed voor gezondheid
Tags: detoxen, snel afvallen, sauna goed voor gezondheid
Uit onderzoek blijkt dat regelmatig sauna bezoek goed is voor de gezondheid. Daarnaast is sauna goed voor de doorbloeding en dus bloedsomloop. Door een warme sauna te combineren met een koud dompelbad wordt de bloedsomloop nog meer gestimuleerd.

Regelmatig sauna bezoek kan ook bijdragen aan een optimaal gewicht want door veel transpireren in combinatie met veel bewegen, kan je verantwoord afvallen.
Wie echt overgewicht heeft en snel wil afvallen, heeft natuurlijk niet voldoende aan regelmatig sauna bezoek. dan is het volgen van een dieet, bijvoorbeeld een proteïne dieet of koolhydraatarm dieet in combinatie met veel water en detox thee drinken + veel bewegen de ideale mix.
Eén ding is echter zeker, regelmatig sauna bezoek kan zeker bijdragen aan een goede gezondheid.
Door het boeken van een last minute sauna of het profiteren van een sauna aanbieding, houd je geld over om een afval kuur of dieet te volgen, detoxen of afval vakantie te kunnen boeken.
Geplaatst door: Webmaster op 12:12
1 reactie
donderdag 16 maart 2017
Make up advies
Tags: beautybehandeling, kleuradvies kleding, sauna, make up advies
Veel dames die de sauna bezoeken, geven om beauty. Een beautybehandeling bij een schoonheidsspecialiste staat bij veel dames op het programma.  Tegenwoordig is het heel goed mogelijk om een sauna bezoek, bijvoorbeeld bij een wellness resort met beautycentrum te combineren met een schoonheidsbehandeling of zels make up advies.
Voor een make up advies kan je naar een schoonheids specialiste maar je kunt ook een kleuren- en beauty consulente inschakelen.  De laatste is ook goed thuis in stijladvies en kleuradvies kleding.
Een kleuren- en beauty consulente kan ook bij je thuis komen of op je vakantie adres.
Beauty en je lekker voelen, het is voor iedereen haalbaar.
Geplaatst door: Webmaster op 14:19
Geen reacties
zaterdag 4 maart 2017
wellness resort met spa
Tags: goedkoop, wellnes resort met spa, wellness resort
Als je in het kader van een wellness vakantie een wellness resort met spa zoekt, moet je maar eens kijken op de website wellness-resort.nl.
Hier vind je niet alleen de mooiste wellness vakanties en resorts maar ook fantastische spa wellness resorts.
Deze wellness resorts met spa, sauna's en vele andere ontspannings faciliteiten, zijn de ultieme manier voor een korte of lange vakantie.

Wellness resorts zijn soms last minute te boeken.  Dat betekent dat je ook met een kleinere beurs een goedkoop verblijf en arrangement in een resort met spa en wellness kunt boeken.
Geplaatst door: Webmaster op 08:20
Geen reacties
maandag 6 februari 2017
Las minute wellness vakantie boeken in Nederland
Tags: Nederland, last minute wellness vakantie
Wie een last minute vakantie in Nederland wil boeken en van sauna en wellness houdt, kan een last minute wellness vakantie in Nederland boeken. Bijvoorbeeld een compleet verzorgde wellness vakantie, inclusief overnachtingen en sauna, of een zelf georganiseerde reis, bijvoorbeeld door een vakantiehuisje met sauna te boeken of een spa resort met wellness.

Het aanbod in wellness accommodaties is in Nederland zéér groot. Nederland is een echt wellness land. Als je in juli of augustus besluit om je vakantie in eigen land te vieren en wellness is je passie, zie hier voor de beste wellness mogelijkheden in Nederland.
Geplaatst door: Webmaster op 08:45
Geen reacties
dinsdag 6 december 2016
last minute sauna in Thermen Bussloo boeken
Tags: last minute sauna aanbiedingen, thermen bussloo
Een last minute sauna aanbieding in Thermen Bussloo boeken?

Thermen Bussloo, vlak bij Apeldoorn, is één van de mooiste wellness en sauna resorts van Nederland, gelegen aan het prachtige natuur meer van Bussloo. Thermen Bussloo is een fantastisch wellness centrum met fantastische sauna's. Thermen Bussloo heeft regelmatig last minute sauna aanbiedingen.  Ervaar zelf de positieve werking van de ongekende wellness faciliteiten, met behandelingen en lichaams massages. Een last minute sauna boeken is goedkoop en is goed voor lichaam en geest.  Je kunt bij Thermen Bussloo niet aleen een goedkope last minute sauna boeken maar ook wellness behandelingen ondergaan, kuren en heerlij eten. Kijk nu welke last minute sauna aanbiedingen Thermen Bussloo nu in de aanbiedingen heeft.  Ook met sauna- en wellness aanbiedingen voor 2.
Geplaatst door: Webmaster op 07:31
Geen reacties
donderdag 1 december 2016
Blog last minute sauna.nl
Tags: hotels, spa, wellness, last minute sauna
Op deze blog vind je veel informatie over sauna's, wellness hotels en beauty met speciale aandacht voor last minute sauna aanbiedingen. Nederland en België beschikken over meer dan 200 prachtige sauna's, spa's en andere wellness accommodaties.  Daarnaast vind je hier talloze wellness | spa hotels en wellness centra. Door een last minute sauna of wellness te boeken, bespaar je veel geld.
Een last minute aanbieding op het gebied van sauna of wellness bespaart je tot 50 %. Soms zelfs meer. Met last minte wellness en spa aanbiedingen voor 2 en arrangementen,
Geplaatst door: Webmaster op 07:06
Geen reacties